top of page
Търсене
  • Снимка на автораEma Paunova

Pamporovo Bike Fest 2023

Актуализирано: 6.07.2023 г.

Готови ли сте за тазгодишното издание на Пампорово Байк Фест 2023? Запазете датите 27-30 юли и се прогответе за много каране, забавления с приятели и приятни изненади!

По традиция по време на феста ще се проведат състезание от клас 1 на Международния колоездачен съюз носещо точки за световната ранглиста, кръг от Българските даунхил серии и детско състезание по спускане кръг от BG Kids Series 2023, но освен това ви подготвяме още много изненади, за които ще ви споделим съвсем скоро!

Домакин на събитието и тази година, ще бъде прекрасния хотел Перелик 5*, от където са ни подготвили специално предложение за всички участници в състезанието и техните придружители. Пакетите за настаняване можете да видите тук!

Имайте предвид, че настанените в Перелик заплащат по-ниска такса за участие от останалите състезатели, повече информация за регистрацията за участие очаквайте в следващите няколко дни!

Официален медиен партньор на Pamporovo bike fest 2023 ще бъде международния телевизионен канал Extreme Channel, където ще има реклама и специален репортаж от събитието, които ще се излъчат в над 40 държави по цял свят!

Пампорово Байк Фест 2023 се провежда с подкрепата на Пампорово АД, Бултрако Моторс Пловдив – оторизиран дилър на Subaru за района, Ред Бул, Магазини Стената, Aquamatrix, Maxxis, B.yond Bulgaria, Fury Flow, Stanley България и други!

Допълнителна информация очаквайте в следващите няколко седмици, а за да не изпуснете нещо се включете във фейсбук събитието и следете профилите ни в социалните мрежи. Ще се радваме да се видим там!

85 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Kommentare


bottom of page