top of page
Търсене
  • Снимка на автораEma Paunova

Сезон Лято 2024

Актуализирано: 3.07

Велопарк Пампорово официално отвори врати за лятото на 2024-та и ви очаква с обновени трасета и много приятни изненади!

Всеки ден от 9:00 до 17:00 през цялото лято ще работят ПВЛ 1 от Туристически център Пампорово до Студенец и ПВЛ 2 от Студенец до Снежанка. И двата лифта са приспособени за превозване на колела, а цените на лифт карти и билети остават без промяна от миналата година!

С радост ви съобщаваме, че велогардероба на плац Студенец също ще работи всеки ден, като тази година е изцяло подновен и на място се предлагат чисто нови колела Trek в различни размери и модели подходящи за много забавления по трасетата!

И това лято на място ще откриете нашите вело инструктори, които ще ви помогнат да направите първите си стъпки в планинското колоездене, ще ви разведат из парка или ще ви дадат полезни съвети, с които да надградите уменията си на колелото в техничен терен. Повече за предлагните услуги и възможности вижте тук.

Много интересни събития предстоят през сезона, а началото ще бъде дадено с завръщането на трасето за спускане "Bruce Lee" в Чепеларе на състезателната даунхил сцена на 13-14 юли, когато ще приеме Държавния личен и отборен шампионат по спускане за 2024 година!

В края на юли ще се проведе 10-ото юбилейно издание на Пампорово Байк Фест, който по традиция е едно от най-големите подобни събития в страната и района и събира стотици колоездачи от всички краища на България и цяла Европа! Тази година по време на феста ще се проведат състезание по спускане от клас 1 на Международния Колоездачен Съюз, носещо точки за световната ранглиста, кръг от шампионата по спускане на България за възрастни и за деца, а за първи път ще има и музикална програма със сцена на открито и изпълнители на живо!

В последния уикенд на август и началото на септември ще се проведе традиционното ендуро състезание Elevation999, което и тази година ще изпита уменията и издържливостта на участниците до краен предел, организаторите от СК Райдърс Юнайтед обещават изненади!

Тези и още инетересни неща ви очакват в Пампорово през това лято - ще се радаме да се видим по трасетата!

За допълнителна информация и актуални новини следи профилите ни в социлните мрежи фейсбук и инстаграм и не се притеснявай да ни отбележиш, когатo си тук! ;) @pampovo.bike #veloparkpamporovo #pamporovomtbzone


112 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page